Home » Anunturi » SERVICII DE SALUBRIZARE în anul 2019

SERVICII DE SALUBRIZARE în anul 2019

ANUNŢ IMPORTANT

Stimați cetățeni,

Având în vedere faptul că există în continuare persoane care nu au completat declarația de impunere și nu au intrat în posesia noilor pubele date în administrare de Primăria comunei Bârnova, primarul comunei Bârnova a făcut apel către noul operator al serviciilor de salubrizare SC GIREXIM UNIVERSAL SRL, în vederea soluționării acestei situații.

Prin urmare, s-a convenit ca în data de 02.05.2019, SC GIREXIM UNIVERSAL SRL să ridice gunoiul menajer și de la persoanele care încă dețin pubele inscripționate SC SALUBRIS SA,  pentru evitarea situațiilor neplăcute în care s-ar putea regăsi acești cetățeni.

ATENȚIE! Această excepție este doar pentru data de 02.05.2019. În perioada imediat următoare pubelele SC SALUBRIS SA vor fi returnate.

Vă reamintim că, de la această dată, vor fi ridicate doar Europubele inscripționate cu denumirea noului operator al serviciilor de salubrizare GIREXIM UNIVERSAL și ASOCIAȚIA A.D.I.S. distribuite pe baza procesului-verbal încheiat la sediul Primăriei Bârnova!

Programul de colectare a deșeurilor mixte din poartă în poartă are o frecvență săptămânală, în ziua de JOI. Vă rugăm ca în acea zi să scoateți pubelele în fața porții. Aceste pubele NU trebuie să conțină deșeuri reciclabile (hârtie, carton, metal, plastic, sticlă)!